Një ngjarje është regjistruar në qytetin e Pogradecit.

Një automjet tip ‘Benz’ është përfshirë nga flakët pranë një karburanti në Pogradec.

Zjarri ka rrezikuar edhe pikën e karburantit, ku pasojat do të ishin edhe më të mëdha.

Pasi erdhën zjarrëfikësit u bë e mundur shuarja e flakëve.

Sipas policisë, rezulton se mjeti ka marrë flakë për shkak të një defekti teknik./ BW/

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

 

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here