Bien temperaturat shumë në vend/ Fillon të bjerë borë, ja cili qytet u zbardh i pari


Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Dëborë në Dardhë, zbardhet fshati malor - Bota Sot

Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakta do të përfshijë fshatrat turistike,Dardhë,Voskopojë dhe Qafë Qarrin,ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë.

Dimër i vogël në pranverë, bora në Dardhë arrin 15 cm - Opinion.al

The post Bien temperaturat shumë në vend/ Fillon të bjerë borë, ja cili qytet u zbardh i pari appeared first on Roba Da Albanesi.