Shteti qe eshte plot me shqiptare hap dyert per shqiperine, pa tampon, pa vaksineNjoftimi i plotë i TIA: Zvicra/ Nga sot, 26 Qershor 2021, hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Zvicër.

Mjafton bileta, pasaporta dhe maska. Vendet që nuk kërkojnë test apo vaksinë për pasaportat shqiptare deri tani janë :Austria/ Hollanda/ Belgjika/ Zvicra

Ju urojmë shëndet. Faleminderit për bashkëpunimin,Tirana International Airport
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *