Bill Gates vjen me nje tjeter ide: Duhet të hamë mish 100% sintetik

0
15Miliarderi dhe themeluesi i Microsoft Bill Gates Bill Gates ka publikuar se fundmi një libër të ri, ku tregon si të zgjidhet kriza e klimës në botë.  Gjatë një intervist, Gates propozoi një ndryshim dramatik të sjelljes së popullsisë në vendet më të pasura, të cilët duhet të kalojnë te alternativat e mishit me bazë […]


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here