Biznesmeni gej bën deklaratën cuditese’: Kam pasur një pastor si të dashur në Shqipëri

0
23

This post has already been read 18 times!

Elton Ilirjani ka bërë një deklaratë “bombë” gjatë përballjes së tij në studion e “Shqipëria live” me konkurentin e “Përputhen”, Graciano Merko.

Biznesmeni homoseksual tha se Graciano mund të ishte totalisht gay, pasi nuk kishte ide të qarta për biseksualitetin, ose ndoshta e bënte për famë apo përfitim.

Ilirjani më pas tregoi se, në Shqipëri ka patur për partner edhe një pastor.

Ilirjani: Unë e përgëzoj në radhë të parë Gracianon sepse deklarata e tij është në ndihmë të kauzës së LGBTI, por unë kam një pikëpyetje në gjithë këtë deklarataë. Shoh se ka një të pavërtetë. Ose Graciano është totalisht gay dhe ka frikë ta pranojë, ose teoria e tij për biseksualitetin është e paqartë. Ai ishte pak ofendues për gay-t, sepse tha është më keq të jesh gay. Mendoj që është një deklaratë shumë e rëndë dhe mendoj që duhet të ketë kujdes kur shprehet se kush është më mirë dhe më keq. Unë nuk mund të flas me 100% siguri nëse ai është gay, por ai duhet të bëjë kujdes kur shprehet. Unë mendoj që ai është gay ose zhigolo, sepse tha që përfiton. Dua t’i them diçka pastorit që është i ftuar aty në studio: Unë kam pasur të dashur pastor, kam pasur të dashur një person që drejtonte Kishën. Në Shqipëri, ishte biseksual. Biseksualiteti nuk është ai që thotë Graciona. Unë mendoj që ti nuk je biseksual. Unë mendoj që ti je një person që nuk e di çfare je.

Graciano: Unë përfaqësoj veten time jo shoqatën tënde as LGBT. Dhe them çfarë të dua kam mendimin tim, edhe që them se gay është më keq.

Eltoni: Thuaj pastorit që unë kam pasur të dashurin më të mirë pastor, që drejtontë kishën.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here