Blerimi ja thotë hapur fare Antonelës/ Unë dua nuse për shtëpi, do bëhesh serioze! Epo hajde Mirëupafshim!

0
10


Në takimin e tyre të radhës, Antonela dhe Blerimi kanë folur në lidhje me marrëdhënien ndaj njëri-tjetrit.

Blerimi i kërkoi më shumë seriozitet, ndërsa Antonela i bëri të qartë se mund të largohet nëse nuk i pëlqejnë pro vokimet.

Antonela: Nga sjellja jote dua të kuptoj a tallesh apo jo. Blerimi: Sipas teje, ti mund ti bësh gjërat e njëjta, por unë jo. Ti nuk i vlerëson disa gjëra për mua.

Antonela: Pres të bësh më shumë për mua. Blerimi: Dua të jesh pak më serioze.

Antonela: Ky është karakteri im. Dhe ti nuk je serioz.

Blerimi: Momentin që bën disa provokime duke lënë fletën e bardhë, i bie që nuk po më vlerëson ose bën provokime që të dal nga vetja.

Antonela: Nëse nuk të pëlqejnë prov okimet, mirupafshim. Blerimi: Ai takim mu duk 100% falso.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here