Bora dhe Merve marrin vendimin që askush s’e priste, Selin dhe Demir drejt… – Korrieri.net


Cila është arsyeja që Demir nuk i ka marrëdhëniet e mira me babain e tij? Bora dhe Merve vendosin të martohen në fshehtësi.

Tashmë Selin dhe Demir nuk mund ta fshehin më pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin. Për çfarë do të flasë Selin me Vedatin, shokun e ngushtë të Demirit?


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *