Britma dhe tmerr, 25-vjeçarja “ngre” plazhin në këmbë pasi dy burra tentojnë ta përdh*nojnë –

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në shtetin fqinj, Greqi. Sipas mediave vendase raportohet se 2 persona nga Palestina, kanë tentuar që të përdh*nojnë një të re, 25-vjeçe, ndërsa ndodhej duke bërë plazh në Athinë.

Ata kanë nisur të filmojnë të gjithë situatën, me synim që pasi të kryenin aktin e rëndë, ta postonin më pas në rrjetet sociale.

Por për fat të mirë, e reja ka mundur që të bërtasë me zë të lar5të dhe të kërkojë ndihmë, duke bërë kështu që agresorët të largoheshin.

Vajza e ka denoncuar ngjarjen në polici, ndërsa disa orë më vonë, të dy burrat të moshës 36 dhe 20 vjeç janë arrestuar nga policia.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *