D emir i rrëmben një puthje Selinës, por sërish largohet Selin shkon atje dhe habitet kur duke e lënë atë të lënduar. Burak kupton se Ejlyl ende e dashuron Demirin. Ai dëgjon një bisedë të saj me Demirin dhe bën një lojë të pistë.

Ejlyl e fton Demirin të flasin të tre. Ndërkohë Burak fton Selinën në shtëpinë e Ejlylit me justifikimin se kanë për të folur diçka të rëndësishme. Selin shkon atje dhe habitet kur gjen Demirin. Demir përpiqet t’i tregojë si qëndron e vërteta, por Selin nuk e beson.

 Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here