Një zanë hyri në një familje ku jetonte një çift të martuar prej 25-vjetësh dhe u tha: “Ju keni jetuar si çift për 25-vjet, dhe unë dua të plotësoj një dëshirë të secilit prej jush”.

Gruaja tha: “Dua të udhëtoj botën me burrin tim të dashur”. Zana tundi shkopin magjik dhe biletat u shfaqën në dorën e gruas.

 

Por papritmas burri 50-vjeçar tha: “Sigurisht që është shumë romantike, por unë kam një mundësi të tillë një herë në jetë. Më vjen keq e dashur grua, por unë dua një grua 30-vjet më të re se veten”.

 

Zana pa humbur kohë me shkopin magjik e ktheu burrin në një burrë 80-vjeçar. “Tashmë biletat i ke”, i tha gruas, “edhe ti ke një grua 30-vjet më të re”, i tha burrit. “Udhëtim të mbarë!”

 

Mësimi:

Disa burra mund të kenë dëshira të çuditshme, por harrojnë se zanat janë femra.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here