Burrë e grua zhvishen tërësisht e bëjnë plazh në Vlorë, qytetari: Njerëzit ndërronin rrugë…

 

– Shqipëria nuk njihet për plazhe nud iste mirëpo turistët vijnë dhe zhvishen lirshëm.

Një qytetar nga Vlora i ka fotografuar dy turistët dhe foton e ka dërguar në ‘JOQ’. Ai është shprehur se njerëzit që ishin pranë tyre ndërronin rrugën kur i shikonin.
Pranë tyre kanë qënë dhe qytetarë të tjerë të cilët janë shqetësuar nga veprimet e tyre. Kjo nuk është hera e parë që turistët zhvishen në plazhet shqiptare dhe janë pikërisht shqiptarët ata që e ngrejnë si shqetësim, pasi në zonë ka familjarë.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *