Një grua 43-vjeçare shkoi në stacionin vendor të p olicisë pasi ajo që fillimisht dukej si një rritje e mirëpritur e fuqisë sek
suale të bashkëshortit, më pas nisi të shkaktojë probleme serioze mes çiftit.

Gruaja e ez auruar fajësonte për këtë “v iagran natyrale” të nxjerrë nga arrat e kokosit, të cilat i kanë dhënë burrit të saj 64 vjecar ‘një jetë të re në dhomën e gjumit’.

43-vjeçarja e ngriti çështjen me ofi cerët e pol icisë në provincën Chachoengsao në Tialandë, duke thënë se burri kërkonte s
eks deri në shtatë herë në ditë, pasi kishte krijuar varësi ndaj pijes së re.

Gruaja nuk është emëruar nga mediat vendase, por tha në po lici se fillimisht e shijonte energjinë e re e rotike të burrit. Ajo tregonte se ata nuk kishin bërë dashuri prej kohësh derisa “uji i arrave të kokosit” kishte ringjallur dëshirën e tij dhe ata të dy rindezën jetën e intimitetit.

.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here