Një video tr.onditëse është duke qarkulluar në rrjete sociale, ku shihet nje burre qe dhu.non br.utalisht nje grua.

Në të është fiksuar momenti, kur 52-vjeçarja kroate, Nevenka Margeta, u rr.ah br.utalisht nga një person i panjohur. Gruaja ka në pronësi një restorant, e aty, personi i panjohur u fut dhe kërkoi një gotë ujë.

Duke qenë se restoranti nuk ishte hapur ende, gruaja, nuk ia ofroi këtë shërbim. “Refuzimin”, i riu nuk e ka pritur shumë mirë, pasi brutalisht ka goditur me shishe në kokë 52-vjeçaren dhe ka nisur ta grushtojë në pjesët e trupit.

I gjithë momenti është fiksuar nga një kamera sigurie, ndërsa bashkëshorti i gruas, ka ofruar shpërblim në atë që ofron informacion në lidhje me autorin.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here