Per te qeshur/Burrit i ‘ikën truri’ pas balerinës në lokal, e shoqja i ben te paberen.(VIDEO)

0
212

This post has already been read 207 times!

Ngj arja ndodhi në një lokal na te të Palermos në Siçili. Një vajzë që punonte si kub iste vendosi që të ndi zte mbremjen dhe zbriti të kërc ente në mes të kli entë ve të lokalit.

Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe I “sistemoi” gjërat me të shoqin në mënyrën e saj.
Ky veprim I kub ist es, “u vlerësua” sidomos nga njëri prej klie n tëve I cili filloi të kë rce nte me të. Por sk e na nuk u prit mirë nga bashkëshortja e këtij personi e cila erdhi me fu ri dhe I “sistemoi” gjërat me të shoqin në mënyrën e saj:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here