Dy fotografitë e rralla, janë shkrepur në Manastir, në gushtin e vitit 1908. Postimin e sjell Rafet Kadriu, me mbishkrimin: “Manastir, gusht 1908. Kapedani dhe Demoja”. Pamjet vijnë nga “Bulgarian Archive – Sofia” Fototeka Manaki – Bitola, fotot përdoreshin si “kartëpostale” në Perandorinë Osmane./

SourceLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here