I pyetur ne konferencen me mediat 5 dite pas zgjedhjeve, nëse e njeh rezultatin tyre dhe a do e dekretojë qeverinë e re me kryeministër Edi Ramëm, Meta u shpreh:

“Mos u merrni me gjëra që kanë kohën e tyre. Unë kërkoj të zbartohet kodi zgjedhor pikë për pikë deri në shterimin e ankesës së fundit nga partia më e re në këto zgjedhje”.

Pyetje: Si themelues i LSI si ndiheni kur kjo parti rikthehet në rezultatet e vitit qe e late ju 2009 e PS fiton Skraparin e bastion të LSI?

Përgjigja e kreut të shtetit: Ilir Meta s’ka marë pjesë në këto zgjedhje, ka qenë një qytetar e një votues e ka pasur një votën, s’ka bërë thirrje për të votuar për asnjë subjekt politik asnjë kandidat në të ardhmen ndoshta do keni mundësi të shihni s vota merr Ilir Meta.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here