Çfarë do të ndodhë me Jamanin dhe Seherin të kyçur në bodrum? Kiraz, Begum dhe Sulltana janë në rrezik

Çfarë do të ndodhë me Jamanin dhe Seherin të kyçur në bodrum? Kiraz, Begum dhe Sulltana janë në rrezik.

Çfarë do të ndodhë me to?

Ozan arrin të arratiset nga spitali. Tashmë Jeta e Seherit vazhdon të jetë në rrezik…

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *