Zejnep, Emine dhe Sulltana dalin të festojnë për të hequr mendjen nga të gjitha problemet e ndodhura së fundmi.

Nga ana tjetër edhe Savash, Baresh dhe daja i tyre kanë dalë të festojnë po te i njëjti vend. A do të takohen dot ata?

Çfarë do të ndodhë mes Baresh dhe Zejnep? A do të mund të rregullohet marrëdhënia e tyre?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here