A do të munden Demir, Burak dhe Edjlyl të gjejnë një zgjidhje për të shpëtuar kompaninë e tyre?Demir  lë gjithë natën Selinit të punojë në mënyrë që ta ketë sa më afer vetës.

A do t’i afrojë kjo më shumë ata? Çfarë do të thuhet mes Burak dhe Ejlyl?

Demir, Burak dhe Ejlyl përpiqen të gjejnë një zgjidhje për të shpëtuar kompaninë e tyre. Demir i jep detyrë Selinës të punojë gjithë natën në mënyrë që të jetë sa më pranë saj.

Selin afrohet sërish me Demirin, por situatat e fundit që kanë ndodhur e bëjnë të tërhiqet. Çfarë bisede do të bëjnë Burak dhe Ejlyl?

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here