Çfarë ndodh në Fier

FIER

Një 16-vjeçar ka ndërruar jetë mbrëmjen e sotme si pasojë e një aksid enti në Fier, ndërsa shoku i tij me të cilin po udhëtonte me motor, 18-vjeç ka mbetur i pla gosur pas përplasjes me një makinë tip “Ford”.

Policia ndodhet në vendngjarje.

Detaje të reja pritet të dalin në dritë.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *