MAMURRAS

Vijojnë ngjarjet e rënda në vendin tonë.

Një pla go sje me a rm ë zja rri është regjistruar në Mamurras.

Nga të shtë nat janë pla go sur tre persona, dy prej të cilëve efektivë policie.

Mësohet se dy policët e patrullës që kanë mbetur të pl agosur janë Flamur Lleja dhe Ilir Zekaj.

Ndërsa është plagosur edhe një qytetar i identifikuar si Nikoll Vorfi.

Të plagosurit janë nisur menjëherë drejt spitalit për të marrë ndihmën mjekësore të nevojshme.

Ende nuk dihen rrethanat e plagosjes dhe detajet e ngjarjes pritet të zbardhen.

Policia ndodhet ne vendin e ngjarjes.

.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here