Në puntatën e djeshme të emisionit Për’Puthen u transmetua takimi i zhvilluar me dy konkurrentëve, Antonelës dhe Saimirit. Por në një moment, Antonela është larguar e irrituar nga studio, pas përplasjes që pati me Blerimin.

Nuk dihet se çfarë është thënë mes tyre, por teksa po transmetohej takimi vërehej një situatë e tensionuar në studio por shikuesit nuk arritën të dëgjonin asgjë.

Blerimi u shpreh se nuk i kishte thënë asgjë Antonelës dhe ajo po viktimizohej si gjithmonë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here