Sindi dhe Atdheu ishin në një takim katër minutash për të sqaruar se si do të shkojë marrëdhënia mes tyre pasi ai u rikthye në Për’Puthen.
Djali nga Kosova i tha se nuk ndjente më pasi kishte parë takimet me Locon e Muratin.
Ndërsa Sindi iu përgjigj se po gënjente.

Atdheu: Dua të të jap një përqafim që më ke mbrojtur gjatë gjithë kohës dhe për gjendjen emocionale se kam shumë respekt për ty.
Sindi: Faleminderit për përqafimin
Sindi: Me ne ça do të behet se i kemi lënë si pezull.

Atdheu: Prandaj s’të kam bezdisur më se kam parë pëlqimin që kishe.

Sindi: Edhe ti ke pasur pëlqime të tjera.

Atdheu: Edhe unë vazhdova me takimet e mia, por kur pashë ndjenjat ndaj Muratit dhe Lokos.

Sindi: Vazhdon të kesh pëlqim për mua?
Atdheu: Me çfarë kam parë me Muratin dhe Lokon më ka ik pëlqimi.

Sindi: Pse gënjen?

Atdheu: Jo pse jam duke gënjy.
Sindi: Them ta lejmë gjatë rrugës.

Sindi: Nëse të ftoj në takim do të dalësh me mua? Unë do të dilja.

Atdheu: Pse mendon se do të të refuzoja?
Sindi: E di që nuk do të më refuzoje. /24news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here