Lëvizje ka mëngjesin e sotëm në Kryeministri. Pak pasi ambasadorja Amerikane Yuri Kim mbërrriti në zyrën e Ramës, edhe Kryebashkiaku Erion Veliaj, ka mbërritur në Kryeministri.

Veliaj shihet teksa zbret nga makina e tij, dhe i drejtohet zyrës së Ramës, ku ka qenë më herët dhe ambasadorja amerikane, e cila në këto zgjedhje ka qenë një aktor më vete, për shkak të përfshirjes së saj aktive, dhe deklaratave të njëpasnjëshme.

 

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here