Është zhvilluar pak më parë mbledhja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku është miratuar me konsensus të plotë rezultati izgjedhjeve për qarkun e Kukësit.

Në këtë qark,  PD siguroi 2 mandate me 62.27% të votave, ndërsa PS mori 1 mandat me 35.84 %.

Nga PD në Kukës e morën mandatin Flamur Hoxha dhe Isuf Çelaj ndërsa nga PS deputete doli Genta Duraku.

Në qarkun e Kukësit votuan 40894 zgjedhës, ku vota të pavlefshme dolën 2188.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here