Falë ndihmës dhe mbështetjes së Bareshit dhe gjithë njerëzve që e duan atë, Zejnep arrin që ngadalë të kalojë periudhen e vështirë që sapo përjetoi.

Sakine, Nermin dhe Sulltana i përgatisin Zejnepit një festë surprizë për ditëlindjen e saj. Cila do të jetë dhurata që Baresh i ka përgatitur asaj? Si është gjendja e Mehdiut në burg?


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here