Çmenduria nuk njeh kufij! Shihni si bëjnë aventura për “TikTok” dhe përfundojne në kanal (Video)Aksidentet dhe çmenduritë e të rinjve nuk kanë kufinj,  vapa në muajt e fundit ka ndikuar te një pjesë e drejtuesve të makinave që të shtojnë shpejtësinë pa limit. Shpejtësi e cila në fund kthehen në tr agjedi.

Rastin e fundit ekstrem e sjell faqja që pasqyron “Aksidentet Rrugore” ku një i ri duke drejtuar makinën me targa “AA 842 JJ” në kërkim të aventurave për “Tik Tok” del nga automjeti duke e lëshuar pa duar dhe pa asnjë shqetësim qesh dhe kërcen mbi kabinë.


Previous articleItali/ Green pass e detyrueshme për udhetime dhe lokalet e mbyllura

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *