Ç’nuk bën mendja, lajthiti, ishin djem të mirë… – Korrieri.net


Një ngjarje tronditëse ndodhi mëngjesin e sotëm në Maqellarë ku një 26-vjeçar qëlloi për vdekje me thikë vëllanë e tij. Pas ngjarjes një prej fqinjëve deklaroi se ato nuk kanë qenë djem të këqij, por nuk i ka të qarta sesi ka ndodhur ngjarja. Sipas tij ai ka qenë i dënuar një herë me burg, dhe sipas kjo ka ndodhur për shkak se ka rrahur të atin.

‘Ç’nuk bën mendja. Nuk kanë qenë djem të këqij, por mendja lajthit. Ai ka pas qenë një herë në burg. Po thonë se pati rrahur të atit, por se di. Por kur doli nga burgu ishte pak si më të meta. Në lagje ka pas mbajt qëndrim të mirë. Ai normal bënte muhabet. Kanë qenë të pamartuar.’- thanë njëri prej komshinjve të 26-vjeçari.

 


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *