Ç’po ndodh në gjykatën e Shkodrës? Ndizen sirenat e ambulancës, i dënuari u shtri në tokë dhe… –

Një i dënuar në burgun e Reçit, kur mbërriti sot në gjykatën e Shkodrës për seancën e parashikuar gjyqësore ndaj tij, eshte ndier keq dhe i ka rënë edhe tensioni.

Ai është nisur me urgjencë në Spitalin e Shkodrës për mjekim.

Mësohet se kanë qenë policia e burgut të Reçit dhe grupi i shoqërimit, që kanë njoftuar urgjencën e cila se bashku me togën e shoqërimit e kanë dërguar të riun në spital.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *