Një ngjarje tjetër e rëndë është regjistruar në Librazhd.

Më datë 31.05.2021 , rreth orës 14:20, në fshatin Dragostunjë, Librazhd, në rrugën hekurodhore “tuneli i trenit Dragostunjë”, dyshohet se është vetë va rur në një pemë , shtetasi Gentian Latollari, 42 vjeç, banues në Pogrades.

Edhe një ditë më parë një person u gjet i vet ëva rur ne keto tunele.

Ja njoftimi i plotë i policisë:

Librazhd/ Informacion paraprak

Më datë 31.05.2021 , rreth orës 14:20, në fshatin Dragostunjë, Librazhd, në rrugën hekurodhore “tuneli i trenit Dragostunjë”, dyshohet se është vet ëva rur në një pemë , shtetasi Gentian Latollari, 42 vjeç, banues në Pogradec.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen dhe dokummentimin e plotë të rrethanve të ngjarjes.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here