Detaje të reja janë mësuar lidhur me aksionin që po zhvillohet nga njësia Speciale Antikorrupsion në Kadastrën e Sarandës.

Mësohet se kontrolli blic po zhvillohet me urdhër të kryeministrit Edi Rama, pasi kordinatorët e kontrollit kanë paralajmëruar për ndëshkime në nivelet më të larta drejtuese në Kadastër.

Ndërkohë që vetëm një ditë më parë u kontrollua dhe në Kadastrën e Vlorës, ku u sekuestruan dosje të shumta, por deri më tani nuk ka dalë me “emër” asnjë prej tyre.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here