Një aksion u ndërmor sot në Ministrinë e Brendshme nga SPAK lidhur me abuzimet me fondet publike konkretisht të tenderit me uniformat që kap vlerën e 25 milionë eurove.

Pas kontrolleve në ambientet e Ministrisë së Brendshme, bëhet me dije se janë arrestuar tetë persona, ndërsa një është në “arrest shtëpie”.

Deri më tani policia ka ushtruar kontrolle në banesat e shtetasve E.N, K. B, A.O, K.H, A.B, F. Ç, F.D, G.M dhe M.B.

 

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here