“Dashuria është në ajër”/ Eda ndihmon Serkanin me projektin e ri, por përballen me nënën e tij dhe… –

Eda i kërkon Serkanit që ta vizatojë ajo peisazhin për projektin e tij të rradhës. Serkan pranon dhe Eda nis nga puna por Serkan ia gris vizatimin.

Pas disa përpjekjeve Serkan më në fund e pëlqen punën e Edës. Kjo e fundit e përqafon. Serkan dhe Eda dalin të bëjnë Pazar bashkë.

Fifi dhe Melo shpërngulin sendet e Edës në shtëpinë e Serkanit por përballen me nënën e tij e cila është kundër kësaj. Eda dhe Serkan gatuajnë për Selinin dhe të fejuarin e saj.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *