Falë Edës, Serkan largon për disa minuta mendjen nga puna me recetën e saj. Selin kërkon nga Alptekin që Ferit të bëhet këshilltari i tij në mënyrë që të çmend Serkanin.

Eda fillon të mësojë notin me një profesionit. Serkan sheh gjithçka dhe bëhet xheloz kur sheh Edën me instruktorin.

Serkan bëhet kurioz dhe pyet Edën çfarë lloj mashkulli i pëlqen. Melo çmendet më keq pas Kanit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here