“Dashuria fiton!” Me fustanin shumëngjyrësh, Tuna në mbështetje të paradës së LGBT+Tuna është rikthyer dhe ka marrë pjesë në paradën e krenarisë në Shkup, në mbështetje të komunitetit LGBT+. Gjatë këtij muaji ka patur aktivitete të ndryshme nga ky komunitet, pasi muaji qershor njihet si muaj i ndërgjegjësimit për ta. Këngëtarja e njohur, prej kohësh nuk ka qenë e pranishme në media e koncerte. Kjo pasi ajo është bërë nënë për herë të dytë, pas një shtatzënie të cilën arriti ta mbajë “sekrete” dhe larg syrit të publikut. Por, pauza ka mbaruar tashmë për Tunën dhe ajo ka zgjedhur të rikthehet e të performojë në këtë ditë, duke treguar edhe mbështetje e solidaritet.

Ajo kjo publikuar disa foto në rrjetet sociale, ku shihet se ka veshur një fustan me ngjyrat e ylberit, që simbolizon mbështetjen e saj për këtë komunitet. “Dashuria fiton”, shkruhet në fustanin e saj, duke përcjell një mesazh shumë të fortë.

a”
data-cycle-paused=”true”
data-cycle-prev=”#gslideshow_prev”
data-cycle-next=”#gslideshow_next”
data-cycle-pager=”#gslideshow_pager”
data-cycle-pager-template=” 
data-cycle-speed=”750″
>
tunasejdi_20210626_174547_5

tunasejdi_20210626_174547_6

tunasejdi_20210626_174547_2

tunasejdi_20210626_174547_1

tunasejdi_20210626_174547_1

tunasejdi_20210626_174547_3

<
>

/News31

.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *