“Defender Europe 21” pas disa qytetesh këtë herë ka patur stacion ndalimi kryeqytetin.

Dhjetëra qytetarë janë mbledhur në sheshin “Nënë Tereza” për të parë mjetet ushtarake dhe kanë takuar ushtarakët e huaj e ata shqiptarë të cilët ishin të pranishëm.

Ndërkoheë që bëhet me dije se ditën e nesërme do të ketë surpriza në tokë dhe ajër në sheshin “Nënë Tereza” për të gjithë qytetarët.

Kujtojmë se “Defender Europe 21” është stërvitja më e madhe ushtarake që është zhvilluar në Ballkanin Perëndimor dhe Shqipëria është mikpritësja e saj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here