Defne nuk e fal te emen dhe nuk kthehet ne shtepi

0
505

This post has already been read 495 times!

Neser do te ndiqni, Kemal i shoqëruar nga policia shkon në shtëpinë e Atakanit për të marrë Ejlylin. Feride arrin në kohën e duhur dhe shpëton Ejlylin.

Ejlyl rikthehet në jetimore. Selen bashkëpunon me Zehrën kundër Songylit. Nazan shkon në jetimore për të marrë Defnen në shtëpi.

Defne nuk e fal të ëmën dhe nuk pranon të rikthehet në shtëpi. Xhemre ngushëllon Nazanin duke i thënë se Defne do e falë një ditë dhe do rikthehet tek ajo. Mesude është ngadalë drejt shërimit.

Ejlyl gëzohet kur mëson se Kemali mund të bu.rgoset. Kemal vazhdon të tor.turojë Mesuden dhe mendon si ta rikthejë Ejlylin në shtëpi. Cili do të jetë plani i rradhës i Zehras kundër Songylit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here