Dëmet e mëdha në kryeqytet nga reshjet, ende nuk dihet bilanci i tyre –

Ekipet e “Hortikulturës” në koordinim me Drejtorinë e Parqeve në komunën e Prishtinës që nga orët e hershme të mëngjesit janë në terren duke sanuar dëmet nga reshjet e mbrëmshme.

“Ashtu siç kemi njoftuar, ekipet emergjente të Komunës në koordinim me drejtoritë përkatëse dhe kompanitë publike janë duke ndërmarrë të gjitha veprimet për sanimin e dëmeve dhe për të ju dalë në mbështetje qytetarëve”, thuhet në njoftimin e komunës së Prishtinës.

Ndërsa s ai përket dënimit të shkaktuar nga këto reshje, bëhet e ditur se me kohë do të njoftohen qytetarët rreth tyre.

“Ne do të ju njoftojmë me kohë rreth dëmeve dhe intervenimeve të kryera, sapo të pranojmë raportet finale nga terreni”.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *