Lejla dhe Firuze bindin Demirin që të qëndrojë një natë në shtëpinë e tyre. Jëlldërëm kërkon të takojë Demirin në mes të natës por ky i fundit ka mbetur pa rroba për shkak të Lejlës dhe Firuzes. Demir detyrohet të futet fshehurazi në shtëpinë e Selinit për të marrë rroba.

Selin ndihmon Demirin me frikën se prindërit mund të zgjohen. Demir më në fund takohet me Jëlldërëmin. Ky i fundit e falenderon që falë tij është bashkuar me të bijën. Ajda përfundon duke fjetur në klinikën e Ibos. Selin dhe Demir nuk bëjnë dot pa njëri-tjetrin dhe Azmija i kap mat.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here