Demir kthehet në shtëpi për të biseduar me Selinin, por… –Lejla merr një surprizë të bukur nga vajzat e kompanisë Artemin. Një debat i fortë do të ndodhë mes Demir dhe Burak. Çfarë plani po kurdis ky i fundit?

Demir kthehet në shtëpi për të biseduar me Selinin. A do të munden ata të dy të gjejnë një zgjidhje për të rregulluar marrëdhënien e tyre?
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *