A do ta bindin Lejla dhe Firuze Demirin që ai të qëndrojë të paktën një natë  në shtëpinë e tyre? Çfarë do t’i komunikojë Jellderem Demirit?

Ky i fundit futet fshehurazi në shtëpinë e Selinit. A do të mundet prinderit e kësaj të fundit ta zbulojnë atë?

Jëlldërëm e pëlqen shumë projektin e Selinës dhe kjo e fundit e Demiri e përfundojnë me sukses punën e tyre. Babai i Selinës shkon në punën e saj. Ajda dhe Merve përpiqen të mbajnë Selinën larg telasheve.

Lejla dhe Firuze bëjnë plan së bashku me prindërit e Selinës që të festojnë ditëlindjen e saj. Selin mëson më shumë për Demirin teksa bisedon me Vedatin.

Ajo nis të ketë ndjenja për Demirin dhe kujton momentet me të. Burak nis të dyshojë tek Selini për fotografitë. Selin vendos të heqë dorë nga operacioni Çita.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here