Një histori e trishtë është sjellë sot nga njeriu i mirë Elvis Naçi. Ai vazhdon misiosnin e tij për të ndihmuar.

Ai ka lumtuar dy fëmijë të vegjël që ishin jetim dhe që do i nxirrnin nga shtëpia sepse nuk kishin paguar qiranë.

Vajza e vogël ka qarë dhe ka thënë:
Ne na tallin, na thonë ju nuk keni baba mblidhni bidona. Dhe nuk kemi shtëpi do na nxjerrin jashtë.

Nëna e saj Aida e ka të vështirë t’i mbajë. Elvis Naçi dhe gruaja e tij do i ndihmojnë dhe do i bëjnë me shtëpi.

Kujdes! Mos paragjyko - Elvis Naci - YouTube

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here