Deri sa ajo bënte selfie pas saj zhvillohej një tra.gjedi e vërtetë

0
12

Në një nga vendet më ekzotike në botë që është bërë një nga vendpushimet kryesore turistike, Mackenzie Falls në Australi, Aneka Bading donte të kapte momentin e idiles pa ndjerë se ky moment do ta ndjekë ate gjithë jetën.

Buzëqeshja dhe kënaqësia shpejt u zëvendësuan me panike, pasi Aneka vuri re panike të përgjithshme pas saj në sfond.

– Kam dëgjuar një britmë. Kur u ktheva, pasi djemtë u zhvendosën nga shkëmbi, mendova se ishte ndonjë kafshë e rrezikshme në ujë. “Pastaj një vajzë mori shkopin selfie nga dora ime për ta ndihmuar djalin fatkeq që po mb.ytej,” tha ajo.

Një 28-vjeçar Tajvanez u zbulua se kishte rrëshqitur nga një shkëmb dhe kishte rënë në ujë. Presioni ishte shumë i fortë për te dalë në sipërfaqe.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here