Dësh mon duke qa rë gruaja e 43-vjeçarit: Më d etyroi ta shikoja kur e b ënte me vajzën tonë të vogël, sillte dhe fëmijë nga rruga

0
38

This post has already been read 19 times!

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Këln të Gjermanisë. Një 43-vjeçar i ka bërë gjëra të këqija vajzës së tij dhe fëmijëve të tjerë.

Kjo ngjarje i ka sh okuar të gjithë në Gjermani. Në rast thuhet se ka qenë e pranishme edhe gruaja e tij. Ajo dëshmoi me lot në sy se çfarë ka ndodhhur.

Rasti Jörg L. po thuhet se është një njeri i ne veritshëm në Gjermani, por vëllai i tij pretendon se ai ka kaluar një fëmijë të vështirë dhe ndaj është sjellë ashtu. Ngjarjen e ka raportuar Bild.

Në shtëpinë e tij pas kon trolleve u gjetën shumë foto të fëmijëve të vegjël. Dënimi që do të marr ai mund të jetë shumë u gjatë.

keln – Lapsi.al

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here