Deshmia e rende/ Ja se si Eni Cobani me kercenoi para se te hynim ne gjykate

Rudina Islamaj tregon se procedua e gjykimit filloi normalisht dhe në një moment të caktuar kur u prezantua trupi gjykues, Rudina kishte kërkuar përjashtimin e trupit gjykues.

Pikërisht ky ishte momenti , kur ka reaguar avokatja Çobani, e cila fillimisht i është drejtuar trupit gjykues, duke u thënë për Islamajn që është një person i rrezikshëm dhe se duhet kontrolluar para se të hyjë në gjykatë, sepse qarkullon me çimka.

“Ndërsa unë reagova e fyer, pikërisht në Gjykate, Çobani m’u kthye duke me thënë: Pusho, pusho, ti pusho kur flas unë. E di unë pse e bën ti, por mua këtu do më kesh, nuk do të ndahem. Unë nuk jam as Merushja, as Guximi”, tha ajo për dritare.net.Rudina ka treguar se është ndjerë e kërcënuar dhe ka telefonuar policinë. Ajo tregon se Çobani u mundua të zbusë gjakrat, kur erdhi policia, duke ju dhënë njohje dhe treguar kush ishte, por policia kishte bërë punën, pa u ndikuar.

Rudina ka treguar se është ndjerë e kërcënuar dhe ka telefonuar policinë. Ajo tregon se Çobani u mundua të zbusë gjakrat, kur erdhi policia, duke ju dhënë njohje dhe treguar kush ishte, por policia kishte bërë punën, pa u ndikuar.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *