Një tjetër ak.sident i rëndë ka ndodhur, këtë herë në qytetin e Elbasanit. Në bazë të informaioneve të siguruara nga Fax News, mësohet se një makinë e drejtuar nga një femër ka përplasur një të rri me motorr pak çaste më parë në qytetin e Elbasanit, në afërsi të urës së Zaranikës.

I riu është transportuar menjëherë në spital por raportohet se ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ndërkohë shihen edhe forcat e policisë dhe ambulancës që kanë mbërritur në vendnjgarje. Pritet zbardhja e detajeve të reja.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here