Detajet tron.ditese/ Flet pas shumë vitesh Sali Berisha, tregon emrin e vërtetë se kush e nxorri Azem Hajdarin në pri të

0
1005

This post has already been read 625 times!

Vrasja e ish-liderit his torik të lëvizjes Dhjetor `90, ka mbetur ende e pazbardhur pl otës isht dhe kjo çështje vijon të diskutohet edhe në ditën e sotme.

21 vite pa Azem Hajdarin, 50 faktet që duhet të dini për të - Gazeta Mapo

Ajo që ka mbetur en igmë është se kush e nxori në pritë Azem Hajdarin. Për këtë ka folur mbrëmjen e sotme edhe ish-kryeministri Sali Berisha, i cili pretendon se në pritë e nxori ish-kreu i Sh ërbimit In formativ Shtetëror (SHISH) Fatos Klosi

“Në pritë, po të më pyesësh mua, e nxori Fatos Klosi. Në deklaratën time është thënë personi që më erdhi në zyrë dhe më tha: Unë e v ra va Azem Hajdarin, sepse kështu më ndodhi. Më tha që i kishin thënë t’i thoshte Azemit se aty është një makinë. Ai ishte i tron ditur. Ky ishte një militant i Partisë Demokratike.

Azem Hajdari - Wikipedia

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here