COVID i ka marrë jetën në moshën 66-vjeçare këngëtarit të mirënjohur John Davis, i cili ishte pjesë e grupit të famshëm, “Milli Vanilli”.

Vajza e Davis, foli për vdekjen e të atit, ku kërkoi dhe një ‘duartrokitje të fundit’ në nder të tij.

“Ai bëri shumë njerëz të lumtur me të qeshurën dhe buzëqeshjen e tij, shpirtin e tij të lumtur, dashurinë dhe veçanërisht përmes muzikës së tij”, shkroi ajo në një postim në Facebook.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here