Elvana Gjata pa dyshim që di të këndoj, por jo më mirë se këngëtare të tjera me të cilat kë garuar tek shou i talentëve “Ethet e së Premtes mbrëma”.

Konkurrentët e kishin lënë prapa në garë Elvanen, por që sot nuk janë askund, ndërkohë që Elvana ka arritur shumë lartë, bile në majen e këngëtarëve produktive, atraktive dhe të paguara.

Por, si? Bukuroshen e ka ndihmuar fuqishëm një person: Flori Mumajesi, shkruan “Kosovarja”.

E, megjithatë, Elvana vitet e fundit i ka ndarë rrugët me Florin, për çka edhe karriera e saj ka pësuar rënje, ani pse kohë pas kohe ka risi të këndshme, por shumë më modeste.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here