Diasporës kosovare s’i pritet të zbresin në tokë, “kërcet” grushti në aeroplan midis mikut e dhëndrit

Në një aeroplan të mërgimtarëve që po vinte për në Kosovë ka ndodhur një situatë e pazakonte.

Kështu ka treguar një lexues i Gazetës Metro që e ka dërguar edhe një video ku shihet qartë një kacafytje midis dy personave në një aeroplan.

Sipas këtij lexuesi, personat e përfshirë ishin familjarë mes tyre, më saktësisht ngjarja ka ndodhur midis mikut dhe dhëndrit.

Ky rast ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në një nga linjat prej diasporës në Kosovë.

Nuk janë të rralla rastet, por kësaj radhe miku e dhëndri kanë zgjedhur t’i qërojnë hesapet mes tyre ende pa zbritur në tokën e Kosovës.

Kliko për videon

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *